Gegužės 1-osios neokomunistinis teatras. Liaudies balsas

Paklaustas apie buvusiuosius nomenklatūrininkus Putinas atsakęs, jog pas juos nėra buvusių, visi yra esantys. Šie žodžiai tinka ir Lietuvos padėčiai nušviesti. Buvusieji esantieji išėjo į paradą. Tegul apie šį cirką kalbės delfi.lt komentatoriai…

http://www.delfi.lt/news/daily/lithuania/ketvirtadieni-vilnius-paraudonavo.d?id=64677341

„Prakeikti komuniagos, sssr zombiai isejo i gatves, ant sios salies kaklo kabantis skandinimo akmuo. Kada pranyksit, praeities seseliai?

nesuprantu, kodel raudonieji nuejo nuo seimo link baltojo tilto….. galejo tiesiai i lukishkes eiti ir arciau ir artimiau ju dvasinei busenai

raudonieji milijonieriai.

Sveikiname visus buvusius, komunistus ir komunistes,
komjaunuolius ir komjaunuoles įlindusius į valdžia.
Gegužės 1-ios – Tarptautinės darbo dienos proga. Labai prašom nebekenkti Lietuvos Valstybei ir Piliečiams.

Lyg ir nepriklausomoje Lietuvoje gyvenam bet pažvelgus į žygiuojančią raudonųjų jūrą supranti, kad nuo praeities nepabėgsi.

TOTALI PORNOGRAFIA – VIENOJE GRETOJE TAS KUR TRATINA LIETUVOS ŽMONES, JUOS APVAGINĖJA, TYČIOJASI IR TAS, KURIS TURĖTŲ JUOS GINTI..TOKS DEBILIZMAS GALIMAS TIK LIETUVOJE..

nuvede i ubagyna …………nuverte teiseta valdzia ir sukure bardaka tarp tautu zemes sumaise ilgai …………muskites tarp saves ir mes ziuresime uz idiotiskas idejas ,kuriu niekas neigyvendino ………………. komunizma turi baigti su teismu ,kaip niurnbergo procesa ……………. uz zmoniu zudynes ju nustumima 50 metu atgal …………..

tai kad is eityniu dalyviu matosi, kad dauguma sudaro vakaryksciai komunisteliai, tik persivadine i socdemus. nebe tie laikai, kad pavadinima pakeitei ir toliau durniu volioji.

Linkėjimai LT komunistams iš raudonosios aikštės. Šilčiausias Vladimiro Vladimirovičiaus apkabinimas! (ir švelnus pridusinimas) URA!!!! draugai!!!!

Lyg tai laikai pasikeitė, o gegužės 1-osios minėjimo stilius toks pats kaip ir tarybiniais laikais (iš pradžių pagalvojau, kad čia kalbama apie Rusiją).

Seniai Gedimino prospektas tiek šūdo vienoj krūvoj matęs…”.

 

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *